Lusepuster

Mig

 

 • Er født Medio 1979
 • Studerer Astronomi i København
 • Er organiseret i Kommunistisk Parti
 • Elsker musik
 • Er sådan helvvejs computernørd

7 thoughts on “Lusepuster

 1. Let the motherfuckers burn!

  Så blev I snotunger endelig smidt ud af ungdomshuset. Det var sgu dejligt!

 2. Flot skrevet dér.

  Det er osse for galt at folk sådan render rundt og laver fester, koncerter og teater som ikke er statsautoriseret og under behørig pædagogisk kontrol. Man risikerer jo at de begynder at tænke selv.

  Tillykke med at du ikke længere skal have ondt i måsen overat folk har det sjovt uden dig. Intet så galt at det ikke er godt for noget.

 3. Kaere lusepuster,
  Jeg har vaeret i udlandet mens alt dett med ungdomshuset har staaet paa. Jeg maa vaere aerlig og sige alt hvad jeg saa paa tv og over nettet chokerede mig. Jeg er selv ung, saa at se folk paa min egen alder rende rundt og saette biler i braend og smadre alt hvad de kommer i naerheden af, det chokerende mig utrolig meget.
  Det maa vaere utrolig dejlig at kunne saette sig i baas som moralens vogter. Men bare fordi man ikke faar ret kan man jo ikke bare gaa amok paa det lokale omraade og dem som vi alle betaler for at skaffe lov og orden. Det minder om en lille moeg forkaelet unge der ikke har faaet lige praecis det stykke legetoej ungen oenskede sig, og gaar derpaa amok og smadre alt i lejetoejbutikken.
  Jeg tror sgu ikke at der er nogen der har noget imod de koncerter i lavede, hvis i bare ikke smadret bygningen ville det vaere fint.
  Og jeg tror det ville vaere dumt af jer at antyde at alle andre koncerter er under statsautoriseret og behørig pædagogisk kontrol. ingen af de koncerter jeg har vaeret med til har vaeret under nogen form for censur. (Det er jo ikke et kommunistisk land vi lever i, hvor saadanne ting sker.!)
  Jeg selv kommer fra arbejderklassen, min familie er fransk/polsk/joedisk imigranter. Min familie har aldrig vaeret rige eller ja, specielt heldige. Nazisterne tog sig af 1/3 af familien og den naeste tredje-del tog kommunisterne sig af da de efter krigen flyttede til oestblokken i haab om at kommunismen ville bringe bedre tider. Saa foer du begynder at snakke for meget godt om kommunismen burde du lige tjekke op i historie-boegerne eller bare koebe en busbillet til omraeder i den gamle oestblok og se hvad kommunismen har bidraget med.
  Hvad ungdomshuset angaar saa burde i nok aendre taktik. Det er svaert at faa en dialog naar man lukker sig inde i et hus udelukkende med ja-sigere. Endnu svaere naar vedkommende man burde komme i dialog med, istedet for proever at ramme dem med brosten. Had avler had.
  Men tillykke med jeres 15 minutes of fame. Haaber virkelig at i foeler at i fik smadret nok. Hvis ikke, saa kan jeg give jer adressen paa min onkel paa 75 aar. I fik smadret hans gamle bil som han ikke har kunnet faa forsikret pga jer. Saa min onkel sender sine hilsner og takker for det. han skulle jo bare bruge pengene paa mad og toej, og det er jo bare noget pjat, ikke??!!!!!

 4. Hej John –

  Du vil gerne have et svar. Og jeg skal prøveat give et i et lidt pænere sprog end dit indlæg er skrevet.

  For at tage mit forhold til kommmunismen og østeuropa først: Jeg har skam læst bøger. Mange af dem. Og jeg ved godt hvad det indebærer at være kommunist. Og jeg ved ikke, hvad du mener med,at kommunisterne ‘tog sig af’ din familie, men ligesom en folkekirkelig dansker ikke kan være ansvarlig for heksebrændinger og jødeforfølgelser; sådan kan jeg heller ikke være ansvarlig for, hvad andre, der kalder sig kommunister, har gjort.

  Og så til hele ungdomshus-affæren. For det første beskylder du mig for at have smadret byen. Jeg har ikke smadret noget som helst! Og vil godt være fri for tilfældige beskyldninger til højre og venstre,blot fordi jeg støtter sagen om et nyt ungdomshus og giver politikerne skylden for, at striden om det gamle endte i gadekampe.

  Du sammenligner ungdomshuysaktivisterne med forkælede børdn. er det forkælet at tro, at en gave er en gave, og et ord er et ord? Nej. Er det forkælet, når man vedholdende og længe holder fast i, at man har behov for netop én og kun én bestemt ting, som man har et reelt behov for? Nej. Det forkælede barn ville hurtigt miste interessen for sit nye legetøj og ønske sig endnu mere nyt. Ungdomshusets brugere har aldrig mistet interessen; ikke i 24 år!

  Brugerne har gratis, og ved frivillig arbejdskraft drevet det kommunale tilbud, som har været suverænt bedst besøgt. De har sågar selv renoveret og brandsikret huset, da kommunen løb fra sine løfter. Ikke nok med, at de har klaret sig selv, de har også lagt et enormt stykke gratis arbejde for københavns kommune! Som tak bliver de bollet i røven,kommunen løberfra alle løfter, spreder løgne om Ungdomshuset i medierne og lader til sidst politiet tage sig af sagen. Hvem var det lige, der valgte at bruge vold!

  Ungdomhuset har i sin lange levetid huset en kæmpemæssig mængde kreative, udadvendte indslag. Forsøg på at åbne sig mod nabolaget. Lave sjove ting i medierne, ogstore folkelige demonstrationer til sin støtte. Det er blevet ignoreret af pressen. Totalt.

  Ungdomshuset har længe, meget længe, forsøgt at holde kampen politisk. At holde fokus på, at det er det generelle behov for brugerstyrede fristeder, de arbejder for, ikke bare et enkelt bestemt hus til en bestemt gruppe mennesker. Og de har strakt sig meget langt i ønsket om at forhandle – til trods for, at kommunen ikke har rokket sig en tomme. Det blev ignoreret af politikerne. Alt det rigtige havde de gjort, til ingen nytte. Jeg kan ikke fortænke nogle i at blive så frustrerede, at de så forsøger sig med det forkerte. For når det rigtige ikke virker, så må detforkerte vel gøre det?

  Så helt ærligt – sæt dig ind i sagerne, inden du kommer og belærer folk om, hvordan de skal kæmpe deres kampe. Det ser altid meget nemmere ud fra sidelinjen.

 5. Jeg maa sige at jeg er paent imponeret. Umiddelbart efter at have laest din modsvar fik man det indtryk at det virkede til at du kunne have hold i nogle af tingene. Man naar man saa laeser alle de andre indlaeg paa din hjemmeside, saa er alt du siger en stor selvmodsigelse. Paa den ene side frasiger du vold men paa den anden maade opfordre du til det…… Hvad vil du?
  Det maa vaere fantastisk at kunne se sig selv som moralens vogter. men har du ikke lyst til at tage noget ansvar istedet. Du siger at du ikke har vaeret ude og smadre noget men alligevel priser du denne vold som om det var noget guddommelig smukt. At opfordre til noget eller faktisk at goere det, er det ikke det samme?
  Jeg befandt mig i et dilemma da ungdomhuset skulle saelges, jeg har selv vaeret der og var hver gang vaeret positivt overrasket over de kreative kraefter der holder til der. Men et hus er et hus, og selv om jeg godt kunne lide det kreative miljoe saa kunne man ikke undgaa at se hvordan huset stod for forfald. det kan godt vaere at der har vaeret en masse frivillig arbejdskraeft der har proevet at holde nogenlunde staaende, men det er bare ikke lykkedes. Naar man har faaet dette hus maa man ogsaa goere alt for at det blir holdt i ordenlig stand som var en af betingelserne…… og desuden har man ogsaa et ansvar overfor sine omgivelser at omraadet bliver holdt i en nogenlunde stand. Da i derefter gik ud og brugte vold efter det vidste sig at i ikke kunne faa jeres vilje, viser at i ikke bare er ligeglade med jeres medmennesker men i bare oenskede noget opmaerksomhed og en konfrontation med politiet. Efter i gik paa gaden mistede de fleste noget for jer. Det viste sig jo at i ikke var spor interesseret i et sted hvor unge mennesker kunne moedes og vaere kreative, men at i bare oenskede at holde fast paa jeres ret ligemeget hvem det skulle gaa ud over.
  At du saa har en hjemmeside hvor du ikke engang kan finde hovede eller hale i hvad du selv mener, er meget destruerende for jeres sag. Men held og lykke med dig…….. Det kunne vaere at jeg skulle proeve samme metode naeste gang der dukker en motorvej op naer hvor jeg bor som jeg ikke kan lide. Altsaa, foerst kaste med efter dem som vi betaler for at goere et stykke arbejde, derefter at oedelaegge det naeromliggende omraade og til sidst men ikke mindst, starte en hjemmeside hvor jeg kalder alle der har anden mening end mig for roevhuller, samtidig med at opfordre til at begaa vold imod andre som ikke har den samme mening……..

 6. Æh, John, gider du helt præcis pege på, hvor du mener jeg siger mig selv imod? Sådan, kort og præcist?

  Det er nemlig meget svært at svare på sådan nogle lange, lange indlæg. Der er jo 100 ting på en gang. Så venligst; kom med nogle konkrete og kortfattede eksempler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s