Computer

Computer – Mac og GNU/Linux

Free Software!Computerrelateret stof… Jeg er Mac- og Linux-dreng. Og jeg synes det er knaldskægt, spørg mig ikke hvorfor. Før jeg startede på universitetet som 23-årig vidste jeg kun, hvordan man brugte Word og Explorer i Micro$oft Windoze. I dag er jeg et middelsvært tilfælde af fremskreden nørd. Aner ikke hvordan det skete. Men en god del af det skyldes det dejlige Mac-forum MacNyt. Masser af potentielt produktive timer er spildt her…

Foreløbig kan jeg jo starte med at vise det CSS-ark som gemmer min gamle sides design…

Siden her er gjort mere læselig for Internet Explorer 6 (5’eren vil altid være håbløs) med scriptsamlingen IE7, som vil være en hjælp for mangen en frustreret CSS-designer, som river håret ud af hovedet over Micro$ofts manglende respekt for gældende standarder. Det kræver dog at ens side ikke er for tung, og den retter ikke alle fejl. Men de fleste.

Linux-programmer i Mac OS X

Hexley Mac OS X er Unix-baseret, og kan derfor køre en masse programmer, som egentlig slet ikke er lavet til Mac, i X11-miljøet. Hundredevis af de mest populære programmer i GNU-/Linux-/Unix- verdenen venter altså bare på at blive kørt af Mac-brugere. Her er en guide til hvordan du kommer igang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s