Alaskans, duck & cover!

Alaskas mangeårige senator, Ted Stevens, er fundet skyldig i samtlige de anklager om korruption, der har været rettet imod ham. Han er citeret for at sige: “I will fight this unjust verdict with every ounce of energy I have!”

Umiddelbart ville man mene, at det var en utroligt pinlig udtalelse. Men husker man, at masse og energi er to sider af samme sag – som Einstein så smukt beskrev det – så begynder man at blive en smule bekymret.

Vi ved jo, at E=mc², og hvis vi regner med, at Ted Stevens er en bare nogenluinde normal mand af vægt, så kan jeg kun anbefale, at Alaskas borgere holder sig indendørs i den næste tid. Gerne i en atomsikret bunker, hvis de har sådan en. Det lader til, at Stevens er virkelig pissed… c² er et meget stort tal.

PS: …og siden er Ted Stevens så blevet genvalgt som senator i Alaska. Men hvad, det var de samme mennesker, som har valgt Sarah Palin – måske var det alligevel bedst for alle parter, hvis hendes mand Todd’s tidligere parti fik ret, og Alaska bare blev selvstændigt?

PPS: …Okay, fintællingen viste så at Ted Stevens ikke vandt alligevel. Kunne ellers være interessant at se republikanernes berømte kompromisløshed overfor kriminalitet i aktion…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s