Nutidens ungdom!

Jeg fandt denne artikel i Urban en gang i sidste uge, men har ikke haft tid til at lægge den op før nu. Men op skal den, for den har rystende nyt til ethvert demokratisk sindet menneske.

Det viser sig nemlig, at de unge i Broderlandet ikke har styr på deres fjendebilleder. Se bare her – klik på linket for at se en mere læsbar version:

Nej, de ungersvenske lider tilsyneladende af en alt for blødsøden socialdemokratisk rundkredspædagogik, at de kan være så ringe oplyst.

Det værste er ikke, at de tror, at kommunismen har bidraget til øget velstand i verden. Lidt industrialisering, elektrificering og alfabetisering af nogle hundrede millioner mennesker; så tror de straks, at det kan kaldes velstand. Spørg måske Paris Hilton, om hun er enig. Hun ved, hvad velstand er.

At de tror, at kommunismen skulle være en demokratisk struktur gør ikke sagen bedre. Herregud, man burde vide bedre end at læse folks partiprogram for at finde ud af, hvad de går ind for. Det ved enhver god, liberal Venstremand.

Nej, det værste er, at de unge ikke engang ved, at demokrati er det, som vi har her. Jan Björklund har ret, det står slet til med historieundervisningen. Hvad bliver det næste – at Sovjetunionen skulle have slået hovedparten af Nazitysklands hær?

Tak til de svenske medier for at bringe sådanne rystende forhold frem i dagens lys. Og tak til Urban for at viderebringe historien uden at lade de røde lejesvende blandt deres journalister forvanske budskabet.

Og tak til Björklund for hans resolutte indsats for at sikre en nøgterne og – ehm – værdineutral gymnasieskole i vort naboland.

One thought on “Nutidens ungdom!

  1. well, der er jo en eller anden fast overbevisning om at den kommunistiske idé er lig med den fascisme som den degenererede til især under Stalin.
    At verdenshistorien ikke vrimler med positive eksempler på dens udførsel kan jo næppe ændre ved at idéen i allerhøjeste grad er demokrati i sin ypperste form.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s