Støt Ungdomhuset!

forsvar ungdomshuset!25/9-2006 –
Et af Københavns vigtigste kulturelle vækstcentre, Ungdomshuset, er truet af lukning. Stedet er købt af den fremgangsteologiske sekt Faderhuset, en ‘kirke‘, som levner bibelen meget lidt plads til fordel for tungetale, dæmonuddrivelse, åbenbaringer og helbredelse ved håndspålæggelse.

Det er dybt, dybt pinligt for København som by, hvis vi lader et kraftcenter for alternativ kultur og godt gammeldags gå-på-mod som Ungeren rydde af vejen for denne moderne udgave af åndsformørket spiritisme. Københavns kommune har magten til at tage det ansvar, dom den tidligere har kastet fra sig ved salget af Ungeren. Hvis Københavns kommune virkelig er så rummelig og kosmopolitisk, som Ritt og Bondam altid siger, så må den have plads til et sted, der som ungeren nok er et problembarn ind imellem, men som samtidig har en enestående evne til at få mange unges frustrationer omsat i kreativitet, kultur og politisk aktivisme. Vel er det farligt for systemet – men de vil vel ikke hellere have, at de unge hænger på gadehjørnerne og ta’r narko og kaster med brosten? For hvis de tror, at det er ungerens skyld, der bliver kastet sten i gaderne af og til, så kan de godt tro om. Mit bud er, at uden et sted som ungeren ville byen være meget mere urolig, end den er idag.

Ungeren er ikke det sted der skaber problemerne. Ungeren opsuger dem, og nogle gange er der flere problemer end ungeren kan opsuge, og så kommer de ud på gaden alligevel – og ja, sikkert ofte i nærheden af ungeren. Men hvis man tror, at det er det samme som at det er ungeren der skaber problemerne, så begår man en meget alvorlig fejl. Og det bliver skidt, ikke bare for ungerens brugere, men også for resten af byen.

Ungerens politiske kampagne har altså brug for al den støtte, den kan få. Hvad enten det er penge, læserbreve eller bare støtteerklæringer på hjemmesiden – anything counts. Vi ses; på gaden, på nettet eller i huset..
Brug det, bevar det og forsvar det!

3 thoughts on “Støt Ungdomhuset!

  1. Få styr på de lorteunger og send dem i arbejde incl deres slatne forældre, go dag fra en almindelig dansker der elsker danmark

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s